Informatie

Party-Service Vermeulen
Heistraat 25
4909 BD Oosteind

Tel:
0162 - 45 56 28

Mail:
info@partyservicevermeulen.nl

Bel voor informatie of een afspraak naar 0162 - 45 56 28

Bedrijfscatering

Een werknemer viert zijn dienstjubileum, er komen belangrijke zakenrelaties op bezoek, de nieuwe productiehal wordt in gebruik genomen, de jaarlijkse feestavond van het personeel staat voor de deur … in een onderneming zijn vaak talloze redenen om feest te vieren. Als u gasten in uw bedrijf ontvangt, komt er veel georganiseer op u af. Of het nu gaat om een gezelschap van vier of vierduizend personen, Party-Service Vermeulen neemt u die zorg graag uit handen. Een van onze medewerkers komt bij u op de zaak en zal u van praktische en uitgekiende adviezen voorzien.

Beheer bedrijfsrestaurant

Uw medewerkers en gasten verwachten een gevarieerd, smakelijk aanbod van lunchartikelen. Voor het beheer van uw bedrijfsrestaurant kunnen wij professioneel personeel inzetten, welk hiervoor speciaal is opgeleid. Wij bewaken de smaak, de variatie én een verantwoorde opslag, bereiding en presentatie van de voeding middels de normen van H.A.C.C.P. en de voorwaarden van de Hygiëne-code.

Lunches en overwerkmaaltijden

Voor speciale gelegenheden, zoals lunchvergaderingen met relaties of medewerkers, bieden wij de mogelijkheid deze bij u op locaties te verzorgen. Voor de lunches hebben wij een gevarieerd aanbod van broodjes. Het bestellen van de lunches dient voor 10.30 uur te geschieden, zodat wij deze tijdig bij u kunnen aanleveren.

Uiteraard verzorgen wij ook overwerkmaaltijden voor uw medewerkers. Voor het dagmenu kunt u onze brochure downloaden. In verband met de voorbereiding (inkoop ingrediënten) van de maaltijden dienen bestellingen uiterlijk 15.00 uur daags voor de levering te geschieden.

Exclusieve zakenlunches en diners

Op het gebied van catering is alles bespreekbaar. Bij de ontvangst van gasten kan gedacht worden aan een welkomstdrankje, champagne misschien, in gezelschap van een heerlijke amuse en voor de lunch kunt u denken aan luxe belegde broodjes.

Op het gebied van complete maaltijden en buffetten zijn onze mogelijkheden legio. Onze chef-koks bereiden met genoegen de gerechten bij u op locatie. Uw gasten zullen ruimschoots aan hun trekken komen.

Geheel verzorgd bedrijfsfeest

Een gastheer of gastvrouw, glaswerk en bestek, stoelen, een garderobe, mobiele toiletten, een gepaste aankleding van de zaak, live muziek, als ondernemer wordt u ineens met allerlei niet alledaagse zaken opgezadeld. Ook op het logistieke vlak kan Party-Service Vermeulen elke wens voor u tot uitvoer brengen. Eén telefoontje van uw kant volstaat: wij nemen graag de tijd om u te adviseren. Samen maken we een draaiboek waarin niets aan het toeval wordt overgelaten. Party-Service Vermeulen staat garant voor een vlekkeloos verloop. 

 

 

Foto's